Najem kombija in storitve – Racman rent

Ponujamo rešitve za:

Zakaj najem kombija

Potrebujete vozilo: Najem kombija (kot nadomestno vozilo). Zakaj pa ne…

V družbi je lepše in v kombiju je družba številčnejša, tako bo potovanje zabavnejše in pestrejše. najem kombija druzba najem kombija druzba

S kombijem je potovanje udobnejše in prijetnejše, tako za voznika kot tudi za potnike. Zato po končani vožnji ne bo večje utrujenosti.

najem kombija cenejeZaradi večjega števila potnikov postane vožnja s kombijem ugodnejša, saj se stroški porazdelijo na vse potnike.

Kombi je zaradi večje prostornine primeren tudi za prevoz blaga. Zelo priročen je za prevoz pohištva, saj z odstranitvijo zadnjih sedežev pridobite veliko prostora. Dimenzije tovornega prostora si oglejte v opisu kombija.

Pobrskajte po naši spletni strani, da spoznate celotno ponudbo.

Ugodna uporaba kombija. Preverite cene in nas kontaktirajte za ponudbo in dodatni popust. Kombi se nahaja v mestu Postojna, seveda pa najem ni omejen samo na torbarje. Najamejo ga lahko tudi prebivalci ostalih regij, npr. obalno-kraška (Koper, Izola, Sežana, Divača), notranjsko-kraška oziroma notranjsko-primorska (Postojna, Ilirska Bistrica, Cerknica, Bloke, Pivka), osrednje-slovenska (Ljubljana, Logatec, Vrhnika, Litija), Goriška (Nova Gorica, Ajdovščina, Idrija, Tolmin, Vipava) ter seveda vseh ostalih.

Za najem kombija (kot nadomestno vozilo) lahko uporabite spletni kontaktni obrazec ali nas kontaktirajte po telefonu: 040 774 961 – Jaka.

Kombi lahko prevzamete na domačem dvorišču ali pa vam ga na vašo željo dostavimo na vam ustreznejšo lokacijo. V času uporabe kombija lahko vaš osebni avtomobil pustite na našem dvorišču.

Postanite naš facebook prijatelj in prejmite facebook ugodnost pri prvem najemu kombija.

Če imate podjetje ali obrt in bi radi pobližje predstavili vaše storitve ljudem, vam lahko pomagamo pri izdelavi spletne strani

Pomagamo vam lahko tudi pri domačih popravilih na elektro inštalacijah oziroma izvedemo elektro inštalacijo pri novo gradnjah.

Bodite lepo pozdravljeni, Racman rent